Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page

Τρέχουσες


26/03/2020
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Σ. ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για ενέργειες απο τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοιίκησης για τον χειρισμό της επιδημίας, το Κ.Σ. Κισσόνεργας ενημερώνει το κοινό οτι χειρίζεται την κατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων υπουργείων.

Συγκεκριμένα έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για το προσωπικό με την παροχή μεσων ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, απολυμαντικό κλπ) και αποφυγή της επαφής με το κοινό.

Απολύμανση, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου, ενδύκνειται μόνο σε περίπτωση κρούσματος. Παρόλα αυτά κάθε πρωί το Κ.Σ. Κισσόνεργας κάνει απολύμανση τα παιχνίδια στους υπαίθριους παιδότοπους της κοινότητας μας καθώς επίσης και στους χώρους των γραφείων του Συμβουλίου.

Οι απολυμανσεις σε εξωτερικούς χώρους που γίνονται και ανακοινώνονται απο διάφορους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό παρά μόνο την προβολή ατόμων και κατεναυσμό της κοινής γνώμης, αλλα επιφέρουν αντιθετα αποτελέσματα, συντείνοντας στην ένταση και τον πανικό.

Εμείς χειριζόμαστε την κατάσταση υπεύθυνα χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Η καλύτερη συμβουλή είναι ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και όχι να κυκλοφορούμε ασκοπα... ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!

 
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις

Λεύκωμα Εκδηλώσεων

Πολυμέσα

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΑΛΜΠΟΥΜ
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
Designed & Developed by NETinfo Plc